Friday, September 20, 2013

#19 KOMENTAR 6 RENDAH BESTARI

Assalamualaikum wbt..

salam penghulu segala hari buat semua yang sudi menjenguk blog guwa ini...
baik.. seperti biasa hari ini hari Jumaat, maknanya hari terakhir bersekolah 
untuk minggu ini.. perasaan..?? pelik, cepat jer rasa masa ni berlalu..
hurmm...

ok, seperti yang dimaklumi semua.. 
guwa kat tempat praktikal mengajar 3 kelas..
6AU, 6RY dan 6RB..
ketiga-tiga kelas ni guwa ajar Pengajian Am..
mcm biasalah guwa kena wat servay tentang penambahbaikan diri guwa..
untuk 6AU dan 6RY dah pun settle.. guwa dah buat entry khas untuk komen mereka..
so, sekarang tibalah masanya untuk sesi komentar 6RB...

sebelum tu, guwa nak explain sikit tentang kelas mereka ni..
6RB merupakan kelas sains okeh.. student ada 15 orang sahaja.. 
dan 13 pelajar cina serta 2 pelajar melayu.. siyes..?? yer.. 2 orang sahaja...

dari segi jadual plak..
kelas 6RB ni ada 8 waktu dalam seminggu.. 
guwa hanya ambik 4 waktu sahaja untuk ajar karangan dalam seminggu..
2 waktu hari rabu sebelum rehat.. 2 waktu hari khamis sebelum balik.. =.='
(yang hari khamis tu cabaran wat aku.. huhu)
okeiii.. letss layan komentar mereka.. guwa x sembunyi apa2 tau.. 
komen baik atau buruk guwa paparkan kat dalam blog ni..
*jujur*
:)

*****************************************

kekasih..?? hahaha.. guwa tgk bahan dalam hp akceli.. SMARTPHONE kott.. kuikui..
guwa pelik sebab korang pelik.. guwa x da mood sebab suasana kelas yg tak ok..
nnt guwa cari tempat baru k..! :)

HAHAA..!!! ambik pengajaran dari citer tue.. kekekek... :P

GUD... sila perbaiki susunan ayat plak k... :)

janganlah jujur sangat.. HAHAHA... takda pape.. guwa letih tgk korang letih sahaja.. HAHA!

USAHA!!! 

Baaaaaaagus!!

Nak Game apa kalo belajar karangan..? hurmmm.. nnt guwa fikirkan k...

nnt guwa ambik perhatian k.. make sure sebelum guwa masuk kelas, semua kerja subjek lain dah settle.. hehe..

amboiii.. 101% katanya.. haha.. tqvm.. :)

Nnt kita wat ulangkaji k... hehe... dun wori.. :)

SEMANGAT!!!

Acane boleh tahu..?? huhu.. takde pape pun.. guwa risau korang jer.. hehehe..

nnt kita fikirkan game yang menarik k.. hhuhuhu.. :)
*******************************

sekian...
guwa nak settle perkara yang lain plak...
:)

p/s : selesai urusan komentar pelajar-pelajar guwa.. yeah!! moga tuhan berikan hidayah pada aku untuk membuat perubahan pada kelemahan diri.. aminn..

2 comments:

Musfirah Hasan said...

Syam syam kenapa banyak komen pasal takda mood? Hurm =(

SyamDY De Sabahan said...

sebab memang aku takda mood masuk kelas dorang.. hahahha.. sebab jadual kena pada jam terakhir... kondisi kelas plak panas.. masuk ke kelas jer nmpk muka pelajar kepenatan.. aku pun terikut sama mood itu.. kahkahkah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...