Thursday, November 18, 2010

About Me...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

bila aku kena tag.. makanya aku kena lah jawab kan.. ngeee~~ baiklarrr..
 

25 random things about me. So, thats mean.. sukati aku lah nak citer ape pasal aku sebanyak 25 kali kan?...

FiNe AlRiGhT TheN. sesi jawab menjawab dimulakan... 
(tiru ayat abg fawis jew)

1) anak ke4 daripada 5 org... hehehe... (paling hensem kowtt sebab aku jew sorang yg pakai kaca mata dalam adik-beradik.. apekah itu ygmenjadi kayu ukur..?? hurmm~~)
 
2) suka bercakap... tapi tak taw aku nie pandai bercakap atau bijak bercakap... hurmm.. dua2 kowt.. lalalalal~

3) aku nie keluaran STPM bukan MATRIKULASI... jadi..?? ada masalah..?? 
 
4) tak suka makan ikan keli...... tak taw knapa... (maybe, ikan keli berbentuk segi tiga kot..)

5) tak pernah nmpak hantu.. (bukan minta2 nak nmpk.. tapi kenyataan..)

6) Hp aku skrg adalah hp yang ke4 dlm hidup aku.. (HP pertama hadiah mama aku dirampas org... masuk kes samun bersenjata.. sob~ sob~)

7) klu tension aku suka makan.. pernah menghabiskan roti gardenia yang panjang seorang diri dalam masa 30minit tanpa disedari... (klu aku tension sila beri makanan..)

8) tak suka makanan pedas... hilang selera makan bila hidu bau pedas/cili... argghhhh..!!

9) suka warna yang lembut/kurang terang.. tak suka warna yang menonjol... aishhh.. hijau warnaku~~ (barang2 mandi semua warna hijau.. hahaahahah...)

10) suka berpersatuan... (kelab terchenta d UPSI ialah KDBM...)

11) suka memandu... lalalalal~ kaki akan terasa gatal bila lama tak driving... aku pun tak taw napa...

12) suka tgk wayang... ngeee~~~ (sepa2 yg sudi boleh lah ajak tgk wayang... hehehe..)

13) blog aku ni baru jew wujud.. aku start buat blog ni 30 Oktober 2010.. huhuhu..

14) suka berfikir dari sudut lain daripada org yg lain... aku pun tak taw napa.... (pernah bergaduh ngan cikgu math sebab dia tidak percaya aku dapat selesaikan soalan dgn kaedah aku sendiri... hahhahaha)

15) aku berasal dari SABAH... negeri yang terchinta... tapi aku lom lagi memijak kan kaki ke Puncak Gunung Kinabalu.... aishhh.. rugi nyewww..

16) aku ada 3 pasang cermin mata kat Upsi nie.. hahahahaha.. pakai ikut kesesuaian pakaian... 

17) barang peribadi aku yg paling lama dalam simpanan adalah DOMPET.... dah guna selama 6 tahun.. beli kat BRUNEI.. ngeee~~

18) suka menanam.. berbakti kepada tanah larr weiiii..... (kaktus aku dah kembang bunga nyeww.. huhu)

19) suka pelihara haiwan... (aku tinggalkan arnab aku d sabah.. hurmm~~) (berniat nak jaga ikan sem depan.. llalalaalla~)

20) aku ni manusia yg suka kepada nmbr... hurmmmmm~~~ (subjek fov. = MATH)

21) masuk kat U baru ada seluar jeans sendiri.. sebelum ni guna adik saya punya jew... kakakakaka... (tq adikku.. lalalala~~)

22) aku LOM ada GF... sila segera......~~ (^_^)

23) aku meminati bidang teknologi/komputer... aku sangat pantas belajar dalam hal ini... ehehhee..

24) sangat suka minum 100+.. tapiiiiiiiii.. sejak membaca kebaikan teh.. aku dah mula tukar selera.. ngee~~

25) aku dah fening memikirkan untuk yg ke25 nie... sorieee~~~
 
 
p/s: settle.. nak gerak ke TF.. (pasaraya "terhangat" d Tanjung Malim)


5 comments:

Cik Mus said...

well, first pasal tiru ayat abg fawiz. Dia tiru zalie tu. haha
second, yg no 12 tu, dah ajak td. lalala, harry porter.
third, dapat jgk pergi TF ye. haha !
perasan jgk kwn aku nih. hahaha
tahniah sbb berjaya jawab tag :)

F.Aminurrashidd said...

hahahahah tag ini sy agak suker.. boleh menerokai sifat seseorang, nanti bila hisyam tensen, kita kasi makan jer Mus. hahaha

Cik Mus said...

beres ! haha...

SyamDY De Sabahan said...

harharhar.. yang fenting jan fedassss.... harharhar....

George Hammers said...

Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda sangat memerlukan bantuan kewangan?
Lihatlah Tiada lebih jauh kerana syarikat Gochel Kewangan di sini untuk memberikan anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 4% tanpa pemeriksaan kredit dan jaminan 100%.
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman termasuk pinjaman kereta, pinjaman perniagaan, Pinjaman Rumah, Pinjaman Startup, dan lain-lain melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM
Untuk maklumat lanjut atau untuk memohon e-mel kami dengan butir-butir di bawah.

Umur:
Nama penuh:
Jumlah Diperlukan:
Tempoh Pinjaman (masa bayar balik):
negara:
bandar:
Alamat Tetap:
seks:
Nombor telefon:
Pendapatan bulanan:
pekerjaan:
Keluarga terdekat:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
Nombor telefon:
Adakah anda memahami bahasa Inggeris:
pekerjaan:

Setelah maklumat ini diterima oleh syarikat saya, prosedur pinjaman akan bermula pantas menghubungi kami melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...