Sunday, November 28, 2010

Plants VS Zombies

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

ngee~~ kali ni aku nak berkongsi ngan kamu pasal satu hobi aku d bilek...
hahahaha.. klu aku dah penat study, aku hilangkan penat ngan main game...
hukhukhukhuk... game aku ialah :
 
PLANTS VS ZOMBIES....

harharharhar... hadoooo jerr larrrr....

ok kali nie aku nak kongsi ngan kamu suma tentang game nie...

kelebihan :

1. menajamkan akal..
 
2. mengajar kita berstrategi dengan menganalisis kelemahan pihak lawan...

3. game ni mudah d perolehi...

4. boleh dimainkan oleh kanak2 yg berusia 5thn dan ke atas.. 
(maybe ada yg mula muda dari 5thn)..

5. boleh dimain kat mana2 jak... hahhahaa...

 aku pernah main game ni kat dalam kapal masa nak pi UPSI...
kahkahkahkah.. org kat belakang aku ketawa2..
mula2 aku hairan, napa kat belakang ni ketawa2..!!
bila aku pusing belakang, rupa2nya dia ketawa tgk game aku ni..
harharharharhar..
6. game ni boleh wat org gembira.. hahaaha.. :-P

nie baru nak loading...

nie plak bila dah nak start... 
(jan jeles trofi emas saya tue yerr.. hehehe..)

Mini Games
(haruslah suma dah berjaya.. lalalalala~~)

Puzzle
(suma pun dah selesai.. ngee~~)

Survival
(hahhaa.. agak arr.. dah selesai.. huhuhu..)


nie perlawanan aku yg terakhir...
dapat trofi..... hoorayyyy...!!! ngee~~


hahahaha.. kalau kamu dah selesai advanture 
kamoo akan dipersembahkan konsert yang kiut-miut nie... hakhakhakhahak...



nak download game ni..???
boleh jew... 
klik kat bawah nie k... ngee~~



moga kamu suma ceria2 belaka... (^_^)

p/s : sangat sesuai untuk cuti sekolah... hakhakhak...


3 comments:

Cik Mus said...

pernah cuba kat laptop syam. Best !

Nabilah said...

Adik aku addicted dah ngan game nih . huu ~

George Hammers said...

Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda sangat memerlukan bantuan kewangan?
Lihatlah Tiada lebih jauh kerana syarikat Gochel Kewangan di sini untuk memberikan anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 4% tanpa pemeriksaan kredit dan jaminan 100%.
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman termasuk pinjaman kereta, pinjaman perniagaan, Pinjaman Rumah, Pinjaman Startup, dan lain-lain melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM
Untuk maklumat lanjut atau untuk memohon e-mel kami dengan butir-butir di bawah.

Umur:
Nama penuh:
Jumlah Diperlukan:
Tempoh Pinjaman (masa bayar balik):
negara:
bandar:
Alamat Tetap:
seks:
Nombor telefon:
Pendapatan bulanan:
pekerjaan:
Keluarga terdekat:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
Nombor telefon:
Adakah anda memahami bahasa Inggeris:
pekerjaan:

Setelah maklumat ini diterima oleh syarikat saya, prosedur pinjaman akan bermula pantas menghubungi kami melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...